Chat

Barolo Riserva 2014

€ 44,95
Inclusief belasting

Ca Brusà

Druivensoort: Nebbiolo
Classificatie: D.O.C.G.
Gebied: Piemonte
Rijping: Kleine eikenhouten vaten + rijping in flessen
Oogstjaar: 2014
Bewaring: 15 jaar minimaal
Alcoholgehalte: 14%
Wijnhuis: Ca Brusà
Best geserveerd op: 18°C
Flesinhoud: 0,75 L
Goed te drinken bij: Wild, kazen

Heeft u een WijnCadeau of VVV kaart? Deze is te besteden in de laatste stap 'betaling'. 

Aantal: 1 fles
Aantal

 

Vandaag besteld, binnen 48 uur in huis!

 

Gratis verzenden vanaf € 75,-

Barolo Riserva 2014

De Barolo Riserva 2014 van Ca' Brusà is granaatrood van kleur met licht oranje ondertonen. De neus is helder, geuren van kaneel, kersen en zoethout. De smaak is vol, warm en rond met een lange afdronk.

Het wijnhuis Ca' Brusà

In het prille begin was daar enkel "opa Giovanni", die met bekwame hand de Dolcetto en Barbera wijngaarden koesterde. Met ongekende passie verzorgde hij het land dat hij beminde, van jongs af aan. Naarmate de tijd onherroepelijk voortschreed, nam zijn zoon Diego het stokje over, gevolgd door kleinzonen Luca en Dario. Nebbiolo en Nascetta vonden hun plek tussen de ranken, en vandaag de dag strekken niet minder dan 6 hectaren (15 hectare) van deze befaamde Langhe heuvels zich uit met prachtige wijnstokken.

Pas in het jaar 2002 werd het idee geboren om hun eigen druiven te gaan koesteren tot kostbare wijn. Zo groeide een droom uit tot realiteit, een erfenis van toewijding en liefde voor het land, die generatie op generatie voortleeft. Opa Giovanni's nalatenschap, gedragen door de ziel van de Langhe, vloeit voort in elke fles, als een eerbetoon aan het verleden en een belofte voor de toekomst.

98 Items

Datasheet

Wijnhuis
Ca Brusà
Druivensoort
Nebbiolo

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Reset wachtwoord